Ring for tidsbestilling: 79 30 12 21 info@mette-shiran.dk

Paradentose

Paradentose opdages oftest af tandlægen ved de regelmæssige tandeftersyn.Vi hjælper dig med den optimale behandling så du kan bevare dine tænder længst muligt.

Ca. 40% af befolkningen rammes af paradentose. Lidelsen starter som en tandkødsbetændelse med blødning og dette fører over tid til fordybede tandkødslommer hvis det ikke stoppes i tide . Stoppes denne betændelse ikke breder det sig til knoglen som tænderne sidder fast i og til sidst løsnes tanden og falder ud . Men vi kan hjælpe dig hvis det opdages i tide . Hvis der hyppigst renses i de fordybede tandkødslommer og vi viser dig hvordan du skal holde dine tænder rent med eltandbørste og mellemrumsbørster kan vi stoppe lidelsen .

Rygning er en faktor der forværrer lidelsen kraftigt . Derfor anbefaler vi  at man stopper med at ryge. Det er aldrig for sent at stoppe med at ryge . Når man ryger kommer der ikke ilt nok til tandkødet og knoglen og derved forværres tilstanden . Man mærker tit ikke at noget er galt før man bliver gjort opmærksom på dette ved de regelmæssige tandeftersyn , da det oftest ikke bløder  fra tandkødet når man ryger.

Vi undersøger altid  for paradentose ved at måle dine tandkødslommer .

Kontakt os for priser og mere info

Klik her