Ring for tidsbestilling: 79 30 12 21 info@mette-shiran.dk

Personale

Læs mere om vores personale som står klar til at hjælpe dig

Mette

Tandlæge og klinikejer . Mette er uddannet ved Århus Tandlægeskole . Hun har arbejdet på flere private klinikker igennem en årrække, og har derigennem  opnået en meget  bred erfaring indenfor tandlægefaget . Mette har arbejdet meget  med  behandling af personer med  tandlægeskræk og har opnået at rigtig mange personer nu kan komme til tandlæge uden at være nervøse. Mette har igennem mange år  arbejdet meget med fokus på rodbehandlinger og arbejder nu som den eneste i Vejle  med mikroskop under rodbehandlinger . Dette betyder at vi kan lave meget bedre rodbehandlinger med et rigtigt godt resultat . Mette glæder sig til at byde også dig velkommen på klinikken .  

Christina

Tandplejer og er uddannet i Århus i 1998 . Christina har en lang og meget bred erfaring i faget og er desuden uddannet klinikassistent. Hun har arbejdet på Vejle Sygehus på kæbekirurgisk afdeling , i den kommunale tandpleje og igennem en årrække i privat tandlægepraksis. Christina undersøger dine tænder , tager røntgenoptagelser , renser  dine tænder og foretager paradentose behandlinger. Hun instruerer dig desuden i hjemmetandpleje Christina har altid et smil på læben og glæder sig til at tage imod dig.

Selma

Klinikassistent og uddannet på klinikken . Det er ofte Selma der er hos Mette og hjælper i behandlingerne .

Selma er desuden uddannet til at foretage : tandrensninger , røntgenoptagelser , aftryk til bidskinner , instruere dig i

hjemmetandpleje , fjerne tråde efter operationer og desuden er det Selma der tager aftryk til og afleverer blegeskinner.

Har du nogen spørgsmål er Selma altid parat til at hjælpe dig .

Susanne

Susanne er vores dygtige klinikassistentelev. Hun er i gang med at lære alle funktioner som klinikassistenterne udfører på klinikken . En stor del af tiden assisterer hun tandlæge og tandplejer ved stolen .

Claudia

Klinikassistent . Claudia er ofte at finde ved stolen ved Mette hvor hun hjælper med i behandlingerne . Hun er desuden uddannet til at foretage : tandrensninger , røntgenoptagelser , aftryk til bidskinner , instruere dig i hjemmetandpleje , fjerne tråde efter operationer og tage aftryk- til og aflevere blegeskinner . Har du nogen spørgsmål er Claudia altid parat til at hjælpe dig .

Dorte

Klinikassistent med mange års erfaring .

Du vil primært møde Dorte ved receptionen hvor hun vil hjælpe dig med tidsbestilling og betaling af regninger.

Det vil ligeledes ofte være Dorte der tager telefonen .

Af og til  hjælper hun  i behandlingen hvor hun tager røntgenbilleder og  aftryk af dine tænder.

Har du spørgsmål vil Dorte altid være parat til at besvare disse.

 

 

 

Ønsker du at få mere information?

Kontakt os for en uforpligtende snak og hør mere om klinikken

Klik her!