Implantater

Implantater

Et sæt blivende tænder, det er hvad naturen har udstyret os med. Men igennem et liv kan man have mistet en eller flere tænder.

Med tandimplantater kan vi give dig et tandsæt, som oftest bliver siddende hele livet.

Med et implantat plantes en kunstig tandrod, hvorpå der sættes en tandkrone .Implantatet føles meget naturligt og sidder hos de fleste fast hele livet. I implantatbehandling er det meget vigtigt med stor viden, erfaring og de bedste materialer. Netop det kan vi tilbyde dig.

Vi arbejder sammen med specialkirurger på Brædstrup Implantatcenter, der sørger for forundersøgelse og selve operationen. Den efterfølgende krone eller bro behandling laves efter en ophelingsperiode på ca 3-6mdr her på klinikken.

Vi bruger udelukkende danske laboratorier med de absolut bedste teknikere og bruger kun de bedste implantatsystemer fra Nobel Biocare.

Et implantat kan være den helt rigtige løsning for dig hvis:

du mangler eksempelvis en fortand. Her kan vi indsætte et implantat i titanium, hvorpå vi sætter en krone. Det føles og ser meget naturligt ud.

– du mangler flere tænder. Her er det muligt at isætte flere implantater og forbinde dem med en bro der sidder fast.

– du har en protese der sidder dårligt. I nogle tilfælde kan det være umuligt at lave en protese der sidder godt. Her kan vi løse dette problem ved at isætte implantater og forsyne dem med en slags tryklås, som man så klikker protesen fast i. Nu sidder den godt igen og dette vil give en langt større livskvalitet.

Vi ser frem til at give dig den bedste rådgivning af netop dit problem med en rådgivningssamtale her på klinikken. Derefter kan du frit vælge om dette er noget for dig.